Absolwenci Technikum Zawodowego 2002/03

Drukuj

 

  1. Anyst Przemysław
  2. Banasik Piotr
  3. Barszcz Sebastian
  4. Błędziński Kamil
  5. Bogacz Dariusz
  6. Bzymek Arkadiusz
  7. Cymerys Karol
  8. Ćwik Cyprian
  9. Dańko Michał
  10. Dąbrowski Konrad
  11. Dębski Mariusz
  12. Foremniakowski Michał
  13. Gawęcki Michał
  14. Gontarczyk Grzegorz
  15. Gos Michał
  16. Gulba Łukasz
  17. Iwan Tadeusz
  18. Jagieła Michał
  19. Jaros Agnieszka
  20. Jasztal Jadwiga
  21. Juszczyk Marcin
  22. Kacperczak Kamil
  23. Kaczmarski Tomasz
  24. Kamińska Iwona
  25. Kania Jakub
  26. Karykowski Paweł
  27. Kępa Karol
  28. Kiełbasa Piotr
  29. Kowalski Michał
  30. Kozieł Agnieszka
  31. Kozieł Kamil
  32. Kozieł Mirosław
  33. Krasowski Kamil
  34. Krych Piotr
  35. Kwieciński Grzegorz
  36. Leszczyński Paweł
  37. Liszka Marcin
  38. Łodej Piotr
  39. Maciąg Sylwester
  40. Madej Milena
  41. Madejski Miłosz
  42. Maryjan Mateusz
  43. Markiewicz Piotr
  44. Matysek Rafał
  45. Nowakowski Adam
  46. Orczyk Grzegorz
  47. Peryt Piotr
  48. Piwowarski Przemysław
  49. Podedworny Paweł
  50. Pomorski Piotr
  51. Pożoga Milena
  52. Prokop Michał
  53. Rokita Maciej
  54. Romański Paweł
  55. Romański Rafał
  56. Semeniuk Tomasz
  57. Sierpień Jarosław
  58. Sikora Marlena
  59. Sitek Piotr
  60. Skrzydło Katarzyna
  61. Słomiński Grzegorz
  62. Sokołowski Kamil
  63. Stankowski Paweł
  64. Stąpor Paweł
  65. Stępień Marcin
  66. Strycharski Wojciech
  67. Suchecki Rafał
  68. Szaram Piotr
  69. Szwagierczak Radosław
  70. Szymański Piotr
  71. Ślusarski Krzysztof
  72. Świercz Grzegorz
  73. Tokarski Marek
  74. Truchlewski  Krystian
  75. Wiatrowski Sławomir
  76. Wiecha Ewa
  77. Wojtachnio Konrad
  78. Wojtas Emil
  79. Wojteczek Artur
  80. Wolski Marcin
  81. Wykrota Przemysław
  82. Zięba Miłosz
  83. Zieliński Paweł
  84. Zięba Miłosz

Copyright 2011. By Hostgator | Zespół Szkół Zawodowych Nr 2 w Starachowicach - Webmaster: Dariusz Leszczyszyn

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej.

Akceptuję cookies z tej strony.